Vardag

now browsing by category

 

Filosoferar igen

Tror jag ska göra detta till en vana att hitta ett ämne som jag tidigare inte visste om eller som jag inte har funderat så mycket och dela med mig av mina tankar på torsdagar. Så dagens ämne är när företag gör om hyreslägenheter till bostadsrätt, som restate.se till exempel.  Det är more »


Filosoferar lite

Sitter på jobbet och har fantastiskt tråkigt idag…… Hatar torsdagar, det är så nära helgen men ändå så långt ifrån. Surfade runt lite och kom in på en artikel om att arbeta som stafettläkare. Hade verkligen ingen aning om att man kunde arbeta som det ens, men visst är det smart? Om more »


Hatar vara sjuk

Jaha, då föll även jag offer för den influensa som verkar dra in över Sverige, eller i alla fall min arbetsplats 😛 Hatar verkligen vara sjuk och brukar inte ge mig så lätt så jag bli hemma och sängliggande. Men med hög feber, hosta från helvetet, ont i hela kroppen more »


Livet är inte alltid enkelt

Medan vi andra som mest förbereder oss inför jul så håller brorsan på att hitta en mäklare Eftersom det tagit slut mellan honom och tjejen. Riktigt trist, de har varit tillsammans i över 8 år och så kastar hon ut honom, enligt honom helt utan förvarning. Tur är det i more »


Så galet bra!


Oktober är här!


Ny vecka!

Tjabba allihop! Måndagsmorgon och jag känner min ruskigt trött efter en riktigt sen lördag. Man märker verkligen att man inte är 18 längre när man är trött i två dagar efter en utekväll. Men hoppas att det släpper upp lite under dagen så jag kommer ut dimman. Haha! Men i more »


Som en ny människa!

Tjenare allihop! Hur står det till med er en dag som denna? Jag är riktigt produktiv idag, faktiskt! I natt fick jag äntligen en full natts sömn för första gången på flera veckor. Jag vet inte alls vad det är som har hållit mig vaken, men det finns ju knappast more »


Nu kör vi, hösten!


Nytt med Metallica!