Uncategorized

now browsing by category

 

Förvara sommardäck och annan säsongsutrustning

Hur förvarar du dina däck när de inte används? Gör du som många andra att du staplar dem på varandra under en presenning? Då är det dags att tänka om för detta kan skada däcken. Det första du ska göra är att rengöra däcken för att undvika rost och så more »


Shoppa bilprylar online

Det är mycket att stå i nu inför vintern. Allt ska göras redo för kyla och andra påfrestningar, även vi människor. Alla sommarprylar ska plockas undan och fram ska spaden och mössan. Det jag tycker är viktigast är såklart att se över bilar och maskiner inför vintern. Det är alltid more »


Komma tillbaka efter en bilolycka

Att vara med om en bilolycka är traumatiserande, även om man kanske inte blir särskilt fysiskt skadad. Som tur är går det idag att rehabilitera både stora och små fysiska skador på ett mycket bra och effektivt sätt, men det är vanligt att man utvecklar men för livet efter en more »


På väg

Hej på er! Idag drar vi iväg på vår weekend. Ungarna blir hämtade av mormor efter skolan, känns bra att veta att de är i goda händer medan vi är borta. Nu måste jag skynda mig att packa det sista så att vi kommer iväg. Annars är det oftast frugan more »


Budapest snart

Tjena! Både jag och frugan har haft fullt upp på sistone. Vi har varit riktigt stressade, knappt sett varann under de senaste veckorna och när vi väl setts har vi mest bråkat. Det är inte alls roligt med sådana här perioder, men det är väl som dom säger att det more »


Fullt upp

Tjena tjena! Jag ber om ursäkt att bloggen blivit lite lidande på sistone. Jag har helt enkelt haft väldigt fullt upp på sistone. Både på jobbet och privat. Ibland kommer man in i sådana perioder. Vi har bland annat hållt på och renoverat en fuktskada i köket de senaste veckorna. more »


Barn är kloka

Såhär i valtider tänkte jag att det skulle passa bra att dela en video som denna. Barn är minsann kloka dem! Det är ju faktiskt inte så krångligt.


Sista semesterdagarna

Tjena! Hur är läget? Har ni fortfarande semester eller har ni börjat jobba? Själv njuter jag av de sista semesterdagarna just nu. Även ungarna börjar vara inne på sina sista sommarlovsdagar och frugan började jobba i måndags redan. Vi har haft det helt fantastiskt under vår semester. Och jaa, för more »


Härliga sommar

Vilken underbar dag vi har haft idag! Vädret har varit på topp och vi har njutit av en dag på stranden. Så najs! Dessutom är det fredag idag och ikväll vankas det gårdsfest med grannarna. Grillning, kubb och eventuellt femkamp står på schemat. Våra grannfester brukar alltid bli riktigt lyckade. more »


Ojdå..

Oj, oj.. Loggade in på min nätbank idag och fick en smärre chock. Vart har pengarna tagit vägen? Jag menar, visst vi har levt som kungar under semestern och unnat oss både det ena och det andra men oj. Inte hade jag en susning att vi spenderat så mycket. Var more »