Bilar

now browsing by category

 

Tips på motorfordonsföräkring

Hur noga man än är med mina dina grejer så behöver man förr eller senare att behöva utnyttja sin försäkring, så även jag när man är klantig i kombination med halka….. Men å andra sidan så fick jag ju verkligen känna på att mitt försäkringsbolag verkligen håller vad de lovar. more »


Semesterfunderingar!

Tjabba allesammans! Sorry för min frånvaro från bloggen på senaste veckorna, det har helt enkelt varit för mycket runt omkring som tagit min uppmärksamhet. Men nu har det lugnat sig lite på både jobbet och på hemmafronten så äntligen kan jag skriva lite igen. Jag sitter just nu och funderar more »


Löning och biltrubbel!

Hej alla! En riktigt bitterljuv torsdag blev det faktiskt för mig. Planerna var att ta en långhelg den här helgen och åka upp till brorsans stuga för fiske och avslappning, men istället får jag nu få fram en verkstadsbokning då bilen visst inte hade alls lust att hjälpa mig upp i skogarna more »


Bokat husvagn!

Nu har jag äntligen hittat rätt i djungeln av husvagnar att hyra! Nu är den bokad och nu väntar vi bara på att datumet för semester ska komma! Vi kom också på att det hade varit smart att faktiskt planera upp lite middagar så vi kan fylla upp kylen i more »


Husvagnsdjungel!

Nu börjar verkligen sommaren komma, och det är härligt, det betyder att semestern snart är här! Dock har frugan nu fått reda på att eftersom hon började på jobbet detta året så kommer hennes semester inte vara betald semester. Surt, att hon inte bara kan ta ut dagarna i förskott. more »


Man ska ha husvagn!

Jag var bara tvungen! Hahaha!


Planering av sommaren!

Nu när frugan gått med på husvagnssemester så börjas det lite smått planeras lite för detaljerna. Jag är ju lite mer en sån som kan låta saker hända och lösa saker när de hänt, men frugan vill ha en plan och en bra plan dessutom. Så jag får bara hänga more »


Aj aj aj

Sitter och kollar på detta och aj aj aj säger jag bara. Trevlig helg på er.


Längtar till bara gator

Jag längtar tills gatorna blir bara och man återigen ser snygga bilar ute. Nu tar alla sina halvrisiga kombi till jobbet för att spara på sina snygga bilar till sommaren. Därför ber jag, kan bara vår och sommar komma?


Längtar

Just nu längtar jag verkligen till nästa helg! Då är det deltävling i både WRC och Formel 1. Denna helg är jag riktigt uttråkad. Frugan och barnen har nämligen dragit iväg till fruns syster med familj. De blir borta till imorgon kväll. Egentligen skulle jag ha följt med dit men more »