Bil

now browsing by category

 

Inför höstens projekt

Om man har ett uppvärmt garage så är hösten också en perfekt tid att meka med bilen eller motorcykeln, det finns ju inte mycket annat att göra när vädret är trist och tråkigt. För just nu är det ju bara regn och rusk och inget väder alls man vill vara more »


Löning och biltrubbel!

Hej alla! En riktigt bitterljuv torsdag blev det faktiskt för mig. Planerna var att ta en långhelg den här helgen och åka upp till brorsans stuga för fiske och avslappning, men istället får jag nu få fram en verkstadsbokning då bilen visst inte hade alls lust att hjälpa mig upp i skogarna more »


Värmen i garaget!

  Tjabba gänget! Hoppas ni har det bra! Det är ju klart lite dystert väder just nu, men det ska man ju inte låtas påverkas av! Det gäller bara att vara aktiv i att hitta roliga saker att göra som inte är väderberoende, så att säga! Jag själv håller på more »


Fin bil

Jag skulle inte ha något emot att arbeta som testperson för sådana här test 😉 Riktigt fin bil det där!


Längtar

Just nu längtar jag verkligen till nästa helg! Då är det deltävling i både WRC och Formel 1. Denna helg är jag riktigt uttråkad. Frugan och barnen har nämligen dragit iväg till fruns syster med familj. De blir borta till imorgon kväll. Egentligen skulle jag ha följt med dit men more »


Sköldpadda vs. bil ;)

Haha vilken skön sköldpadda. Och så säger folk att sköldpaddor är så himla långsamma, det stämmer ju inte för fem öre ju. Eller är denna sköldpadda kanske ett undantag? Det är ordentlig fart på honom!


Vilken bil

Jag är riktigt sugen på att skaffa mig en lite sportigare bil. Frugan är inte riktigt med på noterna än, men jag kan nog övertala henne. Har suttit och tittat på Youtube-videosar på nya häftiga bilar, men någon sådan blir det ju förstås inte för min del. Vi är ju more »


1 månad kvar

Tjena, Nu är det inte ens en månad kvar till Lotus Rally Poland! Om cirka fyra veckor sitter vi på planet mot Polen. Ska bli riktigt skoj! Har sett fram emot detta så himla länge nu. Det är inte varje år man åker och kollar på rally. Tyvärr. Hade man more »


Fast i Malmö

Hej på er! Just nu sitter vi hela familjen nere i Malmö. Egentligen skulle vi bara vara här över helgen men vi råkade ut för ett litet missöde. Problem med bilen.. Så det var bara att boka en natt till på hotellet och nu ska jag sätta igång att leta more »


WRC

Någon mer än jag som väntar spänt på nästa WRC deltävling? Efter tre deltävlingar så känns det ju rätt solklart att det är Ogier eller Latvala som kommer att stå som segrare när mästerskapet är över. Vore ju lite kul om Latvala knep vinsten från Ogier. Eller vad tycker ni? more »