Komma tillbaka efter en bilolycka

Att vara med om en bilolycka är traumatiserande, även om man kanske inte blir särskilt fysiskt skadad. Som tur är går det idag att rehabilitera både stora och små fysiska skador på ett mycket bra och effektivt sätt, men det är vanligt att man utvecklar men för livet efter en svår olycka. Även om kroppen läker bra kan psyket få ärr som är svårare att läka. Många som har varit med om bilolyckor får PTSD, ångest och lider av svår oro. Vissa får även svåra depressioner som kan påverka livskvaliteten mycket negativt. För att komma tillbaka från en bilolycka måste man få professionell hjälp, både när det kommer till det fysiska och psykiska. På psykologa.se kan du exempelvis hitta psykologer i ditt närområde och du kan även få hjälp genom att först kontakta din lokala vårdcentral. Med rätt hjälp är det fullt möjligt att återhämta sig och komma tillbaka till en bra livskvalitet.

Mental hälsa efter bilolycka


« (Previous Post)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *