Filosoferar igen

Tror jag ska göra detta till en vana att hitta ett ämne som jag tidigare inte visste om eller som jag inte har funderat så mycket och dela med mig av mina tankar på torsdagar.

Så dagens ämne är när företag gör om hyreslägenheter till bostadsrätt, som restate.se till exempel. 

hyraDet är ju alltid för och nackdelar med att hyra eller köpa en lägenhet. Hyr man så behöver man ju aldrig bry sig om något större går sönder och det är lätt att flytta därifrån. Fast å andra sidan så för man inte göra för stora förändringar i lägenheten plus att hyran hela tiden blir högre och högre.

Bostadsrätter kräver ju en hel del från dig om saker går sönder. Fast du kan ju å andra sidan göra precis som du vill i lägenheten och hyran/lånet minskar ju hela tiden så att det hela tiden bli billigare att bo.

Satt och funderade på vad jag skulle göra om någon skulle göra om min lägenhet till bostadsrätt….. vet inte om jag hade köpt den. Hade ni köpt den lägenhet ni hyr?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *