Filosoferar lite

Sitter på jobbet och har fantastiskt tråkigt idag…… Hatar torsdagar, det är så nära helgen men ändå så långt ifrån. Surfade runt lite och kom in på en artikel om att arbeta som stafettläkare. Hade verkligen ingen aning om att man kunde arbeta som det ens, men visst är det smart?

Om jag fattar rätt så är det typ som att vara konsult fast man är läkare, så du hyrs in där du behövs för ett tag. Detta måste ju egentligen vara vad ”riktigt” konsultarbete är. Har en kompis som arbetar som konsult på olika företag, men det tar ju alltid några dagar, ibland veckor, innan han kan utföra det arbete som han hyrs in för.

Men som läkare är ju symtom och sjukdomar det samma oavsett var du är, eller hur? Så det är ju bara att sätta igång och jobba. Inbillar mig också att alla system för att skriva ut recept och skriva journaler är det samma, i alla fall om du arbetar inom landstinget, om det är privat kanske det är lite annorlunda.

Hur smart som helst om ni frågar mig, detta är väl egentligen vad riktigt konsultarbete är :)

Får väl gå tillbaka och jobba lite nu….. ha en trevlig dag och håll ut – snart är det fredag!

tråkigt

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *