Tips på motorfordonsföräkring

Hur noga man än är med mina dina grejer så behöver man förr eller senare att behöva utnyttja sin försäkring, så även jag när man är klantig i kombination med halka…..

Men å andra sidan så fick jag ju verkligen känna på att mitt försäkringsbolag verkligen håller vad de lovar. Inget strul, inget förhalande och alltid snabb och kompetenta svar. Så jag kan varmt rekommendera jonssonwallberg.se om du behöver byta försäkringsbolag, de har också en massa andra tjänster också men jag har bara koll på försäkringsdelen och den funkar bra.

Hade ett annat försäkringsbolag innan och hade varit en trogen kund i massor med år och aldrig behövs använda mina försäkring. Men när jag väl behövde göra det så blev jag mer eller mindre behandlad som skyldig – fast det var den andra bilen som körde in i mig. Hur kan det vara mitt fel när jag står still vid ett rödljus och bilen bakom inte kan anpassa stoppsträckan!?

Som sagt man vet ju aldrig riktigt om ett försäkringsbolag funkar eller inte förrän man behöver använda dem, och jag har ju fått klart för att jag gjort rätt när jag bytt bolag.

förädking

 


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *