Hatar vara sjuk

sjukJaha, då föll även jag offer för den influensa som verkar dra in över Sverige, eller i alla fall min arbetsplats 😛

Hatar verkligen vara sjuk och brukar inte ge mig så lätt så jag bli hemma och sängliggande. Men med hög feber, hosta från helvetet, ont i hela kroppen och trolig bihåleinflammation så har jag inte mycket att välja på.

Men har kommat runt på bra site för biltillbehör och hittat en hel del bra. Så jag har gjort lite nytta i alla fall här där jag ligger :) Finns en massa roliga grejer till riktigt bra priser här som jag misstänker förr eller senare kommer att hamna i min brevlåda 😉

Har också kommit i kapp i alla serier som jag har låg efter med och även kollat på hela säsongen av Veckans brott, man måste ju bara avguda GW :) Hoppas de betalar henne bra pengar för att leda programmet med honom i det för han verkar ju inte speciellt lätt att styra 😀

Men som sagt nu är jag ikapp med allt och behöver lite tips på serier som jag kan fördriva tiden med. Gillar inte drama men annars är alla förslag välkomna. Gärna något i stil med Chicago PD eller Suits, lite action men ändå lite ”intelligens” bakom.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *