Livet är inte alltid enkelt

Medan vi andra som mest förbereder oss inför jul så håller brorsan på att hitta en mäklare Eftersom det tagit slut mellan honom och tjejen. Riktigt trist, de har varit tillsammans i över 8 år och så kastar hon ut honom, enligt honom helt utan förvarning. Tur är det i alla fall att mäklaren verkade ha flera bra objekt tillgängliga.

Jag lider verkligen med brorsan, att bli dumpad i december är ju typ lika illa som att bli dumpad precis innan Alla hjärtans dag. Men jag vill ändå hävda att han har ”tur” att det är han som flyttar ut, tror han hade blivit knäpp och sitta i deras gamla lägenhet med alla deras gamla möbler.

Jag hoppas att mäklaren kan få ihop ett par objekt han kan kolla på i veckan och sedan kan vi börja planera för vad vi ska köpa till lägenheten så kanske det gör det lite lättare för honom att komma vidare. Kanske det också får honom på lite bättre humör att bo hemma hos morsan och farsan under julen, kanske får honom att tänka på glada barndomsminnen. Blir helt klart en annorlunda jul för vår familj i år.jul


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *