Inför höstens projekt

Classic-Car-Restoration-Tips-main-670x481Om man har ett uppvärmt garage så är hösten också en perfekt tid att meka med bilen eller motorcykeln, det finns ju inte mycket annat att göra när vädret är trist och tråkigt. För just nu är det ju bara regn och rusk och inget väder alls man vill vara ute i och ingen trådgård som behöver speciellt mycket tillsyn. Så för mig är hösten den perfekta årstiden att fixa upp bilen, eller kanske till och med sätta igång med någon form av restaurering av en gammal klassisk bil.

Tänkte tipsa om www.skruvat.se som jag alltid brukar beställa från när jag behöver delar. Alltid snabba leveranser och väldigt bra priser. Jag har testat flera sidor på nätet men Skruvat är den som har varit bäst för mig. Störst utbud och tydliga beskrivningar på mått och dylikt så det är lätt att hitta rätt produkt.

Önskar er alla lycka till med era höstprojekt. Kommentera gärna vad ni gör så ger vi varandra inspiration.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *