Ny vecka!

hein

Tjabba allihop!

Måndagsmorgon och jag känner min ruskigt trött efter en riktigt sen lördag. Man märker verkligen att man inte är 18 längre när man är trött i två dagar efter en utekväll. Men hoppas att det släpper upp lite under dagen så jag kommer ut dimman. Haha! Men i vilket fall som helst så var det en riktigt kul kväll i lördags, vi firade nämligen Olivers födelsedag och då blir det alltid lite blötare än vanligt, så att säga. Denna veckan är det mycket jobb på agendan och även en del grejer som måste fixas här hemma. Jag har nämligen precis bokat upp en firma som ska fixa badrummet efter mycket om och men. Jag har velat fixa badrummet i flera år, men har liksom aldrig prioriterat det. Nu har jag fått tummen ur och om några veckor kommer jag ha ett nytt badrum. Äntligen!

Hur ser er vecka ut?


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *