Som en ny människa!

Tjenare allihop!

Hur står det till med er en dag som denna? Jag är riktigt produktiv idag, faktiskt! I natt fick jag äntligen en full natts sömn för första gången på flera veckor. Jag vet inte alls vad det är som har hållit mig vaken, men det finns ju knappast något lika frustrerande som att inte kunna somna, trots att man är helt slut. Igår somnade jag vid elva och vaknade inte förens klockan ringde i morse. Känner mig nästan som en nyfödd, en helt ny människa! Så jag ska verkligen ta vara på den här energin idag och få så mycket gjort jag kan. Man vet ju inte om jag kommer somna inatt eller som det faktiskt har löst sig nu.

sleep

Annes då? Jodå, jag kan inte klaga på mycket faktiskt. Jag är riktigt redo för kylan nu, känns som de flesta faktiskt är ganska sugna på höst nu, så det är bara för den att komma. Hur känner ni inför kylan?


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *