Semesterfunderingar!

Tjabba allesammans!

Sorry för min frånvaro från bloggen på senaste veckorna, det har helt enkelt varit för mycket runt omkring som tagit min uppmärksamhet. Men nu har det lugnat sig lite på både jobbet och på hemmafronten så äntligen kan jag skriva lite igen. Jag sitter just nu och funderar på sommarsemestern och har riktigt stor lust att hyra en stor husbil och faktiskt åka runt i Norge. Runt alla fjordar och vackra landskap – för att inte göra det vanliga liksom. Så just nu sitter jag och försöker ta reda på om det tillåts där uppe, att campa med husbil. För annars blir det ganska jobbigt när vi kommer dit. Kanske skulle man också ta en tur i båt i någon fjord, när man ändå är där. Hur tycker ni det låter? Visst kan detta bli en riktigt härlig sommarsemester?

husbil


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *