Löning och biltrubbel!

Hej alla!

En riktigt bitterljuv torsdag blev det faktiskt för mig. Planerna var att ta en långhelg den här helgen och åka upp till brorsans stuga för fiske och avslappning, men istället får jag nu få fram en verkstadsbokning då bilen visst inte hade alls lust att hjälpa mig upp i skogarna idag, inte. Lönen kom, som ju klart varit väldigt efterlängtad, men samtidigt så fick jag ställa in mina planer.. 

car

Så jag är bitter, men samtidigt får man väl göra det bästa av situationen och köpa hem någon ruskigt god middag och något gott vin eftersom jag ju ändå är ledig i morgon så får man försöka ha en härlig långhelg trots att jag inte kunde åka bort. Irriterande!


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *