Värmen i garaget!

 

Tjabba gänget!

mek

Hoppas ni har det bra! Det är ju klart lite dystert väder just nu, men det ska man ju inte låtas påverkas av! Det gäller bara att vara aktiv i att hitta roliga saker att göra som inte är väderberoende, så att säga! Jag själv håller på att fixar och trixar i garaget. Jag har dock behövs köpa mig ett värmeelement för att kunna stå där i flera timmar, det är ju så sabla fuktigt och kallt nu, men vi fick tag på ett härlig liten värmefläkt som håller mig levande när jag fokuserar och koncentrerar mig där ute. Jag gör egentligen inget särskilt med bilen, bara rättar till och byter ut muttrar och så. En granne bad mig kolla till hans bil i veckan, får väl se vilket monster jag får sätta tänderna i då! Annars rullar det mesta på, bara. Skönt!

Nä, nu får jag ta mig en kopp till och sen bege mig till jobbet!


« (Previous Post)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *