Hemma igen!

Hej allihop!

Som ni nog märkte så blev det inte speciellt mycket bloggande under semestern, men så får det väl lov att vara va? Nu är vi i vilket fall som helst hemma igen från vår husbilssemester. Riktigt gött har vi haft det, och det har som ni säkert förstår varit riktigt kul att köra något så kraftfullt. I jämförelse med en vanlig bil så är ju det jag kört nu i två veckor nästan ett monster. Ett riktigt häftigt monster. Men herregud vad den drack bensin, alltså. Om det är något som har kostat pengar under semestern så är det verkligen bensinen. Det blev dessutom ändrade planer, vi körde inte bara ett ställe, vi åkte faktiskt runt lite och bodde nån natt där och nån natt där. Riktigt härligt var det. Grill, pilsner och slappande. Vad mer kan man begära av en semester?

grill

Hur har ni haft det? Lika gött som vi?


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *