Husvagnsdjungel!

Nu börjar verkligen sommaren komma, och det är härligt, det betyder att semestern snart är här! Dock har frugan nu fått reda på att eftersom hon började på jobbet detta året så kommer hennes semester inte vara betald semester. Surt, att hon inte bara kan ta ut dagarna i förskott. Men alla företag kan ju inte vara trevliga mot deras anställda … Men det finns ju enkel hjälp med pengafrågan, precis som jag nämnde här. Så vi oroar oss inte om det så mycket, när vi fick reda på att så  var fallet så lånade jag några tusenlappar för den här månaden så att vi kan spara ihop tills semestern börjar. Det är förresten riktigt svårt att välja vilken husvagn man ska hyra, det finns sjukt många där ute. Men jag tänker att det nog ändå får blir något i stil med det här:

husbil

Det måste ju vara fräscht och lyxigt för frugans skull, och det är ju egentligen bekvämare att bo lite nyproducerat. Vi får se om jag lyckas få fatt i något liknande. Får verkligen ta tag i det här nu, så vi inte fastnar med en riktigt sliten och obekväm vagn.


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *