Ledig men fullspäckad dag

Idag har jag varit ledig hela dagen. Riktigt skönt. Fast det blev ingen sovmorgon för det för jag hade en hel del ärenden att fixa. Bland annat behövde polarn hjälp med bilen. Tyvärr kunde jag inte göra så mycket just idag då kamremmen gått sönder så jag tipsade honom om Skruvat som levererar bildelar i Stockholm. Så fort han fått hem sin beställning så ska jag dit igen och hjälpa honom byta ut kamremmen och kolla så att allt annat är som det ska. Skruvat har ju faktiskt väldigt snabb leverans så polarn borde inte behöva gå utan bil länge till.

Ja, sen då? Sen har jag faktiskt även besökt min psykolog som jag nyligen börjat gå hos. Inte för att jag egentligen mår så himla dåligt, utan mest för att jag varit väldigt stressad på sistone vilket lett till att jag varit väldigt nedstämd m.m. Kan verkligen rekommendera psykologa.se för er som känner att ni behöver prata med någon. De är oerhört professionella där och det har verkligen hjälpt mig att hitta tillbaka till mig själv.

Sen har jag även hunnit med att handla lite julklappar idag innan det var dags att hämta ungarna. Nu är vi hemma hela familjen och jag ska väl sätta igång att laga middagen strax. Tänkte att det får bli hemmagjorda köttbullar med potatismos och lingonsylt idag. Mums!

b2063e78ee274c7c238073246861b882


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *