Budapest snart

Tjena!

Både jag och frugan har haft fullt upp på sistone. Vi har varit riktigt stressade, knappt sett varann under de senaste veckorna och när vi väl setts har vi mest bråkat. Det är inte alls roligt med sådana här perioder, men det är väl som dom säger att det måste vara lite kämpigt emellanåt för att man ska uppskatta de bra stunderna. Nu börjar allt lugna ner sig i alla fall och vi har bestämt oss för att åka iväg på en romantisk weekend bara frugan och jag. Vi har egentligen inte ekonomin för det, men vi behöver det verkligen! Först tänkte vi åka någonstans här i Sverige men vi kom snabbt fram till att det faktiskt blir billigare att boka ett weekendpaket någonstans i Europa. Det fick lov att bli Budapest. Vi har bokat in oss på ett spahotell där och planerar att bara njuta en hel helg! Ska bli riktigt härligt, det har vi gjort oss välförtjänta tycker jag.

Men som sagt, det svider i plånboken så nu fundearar jag på att låna från Kredit 365 så att vi klarar oss denna månad. Gillar inte egentligen att låna, men måsta man så måste man. Jag vet ju åtminstone att jag alltid kan betala tillbaka lånet, så det är egentligen inget problem.

Men nej hörni, nu blir det soffan en stund sen bums i säng!

large (18)


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *