Längtar

Just nu längtar jag verkligen till nästa helg! Då är det deltävling i både WRC och Formel 1. Denna helg är jag riktigt uttråkad. Frugan och barnen har nämligen dragit iväg till fruns syster med familj. De blir borta till imorgon kväll. Egentligen skulle jag ha följt med dit men jag var tvungen att jobba över igår så jag fick helt enkelt stanna hemma denna helg. Det blev bäst så.

Så ja, jag har inte särskilt mycket att göra just nu. Tänkte kanske gå ut och skruva lite på bilen senare idag. Imorgon kommer brorsan över med sin bil som behöver lite underhåll. Annars blir det nog väldigt lugnt för min del. Men det kan ju behövas efter att ha haft så fullt upp på sistone.

large (32)


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *