Fullt upp

Tjena tjena!

Jag ber om ursäkt att bloggen blivit lite lidande på sistone. Jag har helt enkelt haft väldigt fullt upp på sistone. Både på jobbet och privat. Ibland kommer man in i sådana perioder. Vi har bland annat hållt på och renoverat en fuktskada i köket de senaste veckorna. Inte roligt alls kan jag säga. Det har tagit mycket tid och energi och inte var det billigt heller. Var dessutom tvungen att betala allt på en gång, vilket jag inte hade räknat med. Så jag gick faktiskt in på www.risicum.se och tog ett lån på ett par tusingar för att ha råd att betala hela kalaset. Aja, nu är det gjort i alla fall. Nu hoppas vi att vi slipper råka ut för något liknande ett bra tag framöver!

Men nej vet ni vad? Nu ska jag ta och umgås med familjen lite. Vi har lovat ungarna att vi ska äta middag framför tv:n idag. Vi har nämligen köpt hem lite nya filmer så vi ska se en av dem nu medan vi äter. Ibland måste man lyxa till det lite. Dessutom är vi i vår familj väldigt duktiga på att äta middag tillsammans och prata om hur allas dag varit. Så en middag framför tv:n då och då skadar inte. Dessutom lyxar vi till det med tacos idag. Frugan och jag kör på ett glas vin medan ungarna får dricka läsk. Vilken lyx-måndag va?

large (31)


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *