Ojdå..

Oj, oj.. Loggade in på min nätbank idag och fick en smärre chock. Vart har pengarna tagit vägen? Jag menar, visst vi har levt som kungar under semestern och unnat oss både det ena och det andra men oj. Inte hade jag en susning att vi spenderat så mycket. Var tvungen att gå igenom transaktionerna noggrant för jag var säker på att något inte stämde, men så var inte fallet. Vi har helt enkelt levt liiite för gott på sistone. Nåja, det är vi väl värda, kan jag ändå tycka. Men nu blir det till att hålla i stålarna. Funderar på om ett lån vore en god idé. Jag menar vi vill ju inte sitta inne och göra ingenting de sista lediga veckorna. Dessutom får jag ju min semesterersättning så småningom och då kan jag betala tillbaka lånet på en gång.

Vi har planerat in en massa roligheter denna och följande vecka och det vore ju trist för ungarna att behöva ställa in allt på grund av att jag inte haft riktigt koll. Kanske dags att bli lite mer ekonomisk och hålla koll på vart pengarna faktiskt går. Idag skulle vi t.ex. åka till Gröna Lund men det har vi bokat om till imorgon nu. Vi åker väl iväg till stranden idag istället kanske.

grc3b6na_20lund_160190473


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *