Fast i Malmö

Hej på er!

Just nu sitter vi hela familjen nere i Malmö. Egentligen skulle vi bara vara här över helgen men vi råkade ut för ett litet missöde. Problem med bilen.. Så det var bara att boka en natt till på hotellet och nu ska jag sätta igång att leta efter en bilverkstad i Malmö. Vi vill gärna hinna hem idag så förhoppningsvis finns det någon schysst verkstad som har tid att ta emot oss så snabbt som möjligt. Man kan ju liksom inte vara borta från jobbet hur som helst. Ungarna är dock glada när de fick en långhelg såhär efter påsklovet. Inte fy skam inte.

Vi har bott riktigt fint här på Clarion Hotell. Ibland måste man lyxa till det lite. Frugan och jag har verkligen njutit av att bara vara. Hade vi fått bestämma så hade vi säkert bara kopplat av på hotellet hela helgen. Ja, så skönt har det varit att komma bort en stund från vardagen! Men ungarna ville ju förstås hitta på en massa saker. Favoritstället var nog Folkets Park. Där var vi nästan hela dagen igår, från morgon till kväll.

4_folkets_park_grasmattan_picnic_malmo_sweden_malmotime_se


One Commentto Fast i Malmö

  1. […] tog jag ett snabblån när vi var nere i Malmö. Blev ju en oväntad utgift med bilen och vi hade levt ganska gott där, vilket jag tycker vi var […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *