Grymt samarbete!

Ingen har säkert undgått att missa Volvos nya reklamfilm? Jag är riktigt imponerad av den faktiskt. Snygg bil, snyggt filmat och hopklippt och dessutom riktigt skön version av den svenska nationalsången. Eller vad tycker ni? Jag förstår att det alltid kommer att finnas de som kommer med negativa kommentarer och klagomål på både det ena och det andra när det är frågan om så pass kända profiler som Zlatan. ALLA har helt enkelt en åsikt. Och min åsikt är att detta är ett grymt samarbete som lett till en grym reklamfilm! Jag diggar denna video, oavsett vad andra människor tycker om den.

Och den där bilen! Vad säger ni om den? Jag skulle inte ha något emot att provköra den kan jag ju säga. Riktigt fräsch! Dock har jag tyvärr inte möjlighet att skaffa en ny bil just nu. Eller ja, jag behöver ett lån i så fall om jag ska ha råd att köpa en sprillans ny Volvo.


« (Previous Post)
(Next Post) »


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *